marți, 30 noiembrie 2010

De ziua nationala

"Cei buni",

vineri, 26 noiembrie 2010

20 de incaltari pe care sa nu le porti. Niciodata.

Si numai din simpla ratiune ca sunt (foarte) urati.

marți, 23 noiembrie 2010

Esarfa barbateasca atunci si acum

Apropo, de cate esarfe are nevoie un barbat? Sigur nu e un numar definit prin vreuna din legile ce guverneaza vestimentatia masculina.



Dar, imi aduc aminte, ca oricare din seria de esarfe pe care o posed, am achizitionat-o absolut accidental. Si, invariabil, si-a gasit utilitatea in una din viitoarele tinute, de dupa momentul achizitiei.

vineri, 19 noiembrie 2010

"Must have" sucks!

"Must have" e sintagma care defineste cel mai bine ideea de gaura in buget. De zeci de ani.



marți, 16 noiembrie 2010

Camel coat

Nu stiu cu soarele din zilele astea, dar stiu ca vine decembrie. Si nu vrei sa te repezi spre un magazin sa-ti cumperi un pardesiu in ziua in care incepe sa ninga. Iti recomand, cel putin, un studiu preliminar. Astazi, camel coat.

vineri, 12 noiembrie 2010

Nu te mai lauda. Plictisesti.

Dupa un drum indelungat, parcurs vreme de cateva luni, ai ajuns sa incepi a-ti defini un stil vestimentar.

marți, 9 noiembrie 2010

Cum alegi o pereche de blugi - partea a II-a

Despre forma si aspectul blugilor se poate polemiza mult. Exista insa cateva elemente dupa care te poti ghida in a nu alege ceva nepotrivit in ale blugilor.

vineri, 5 noiembrie 2010

Sosete de iarna

Daca tocmai arunci sosetele vechi, spre inlocuirea lor cu cele de iarna, cumpara 20 de perechi negre (kaki, maron, crem), din acelasi model. Iti va fi foarte usor sa le imperechezi, dupa spalare.



Si nu uita: pana sub genunchi si din bumbac 100%.

marți, 2 noiembrie 2010

Cum alegi o pereche de blugi - partea I

Blugi sau blue-jeans sau, mai rar, jeansi. De la vechiul  jeans - canepa, in engleza. Pentru unii simbolizeaza weekend-uei de trandaveala, probabil alaturati unui tricou si unei perechi de Converse. Perfecti, in acceptiunea larga, pentru a spala masina sau pentru a plimba cainele.


Pentru altii, insa, are conotatii urbane, prin incercarea repetata de a introduce subtil blugii in cladirile de birouri, in tinutele business. Vor reusi?