luni, 2 august 2010

Ce-ai prin buzunare? Un iPad. Serios?

Iti explicam acum ceva timp sa nu-ti umpli buzunarele pantalonilor cu tot felul de obiecte - deformezi materialul. Si are de suferit si linia verticala a tinutei.

Daca as face o sectiune amanuntita in zona buzunarelor voi gasi la fiecare dintre voi cam urmatoarele obiecte. Daca nu e asa, contrazice-ma.



Varianta corecta pe care o recomand, ramane in continuare aceea in care toate aceste obiecte se regasesc in interiorul servietei sau gentii tip postas.

Deformarea de care vorbeam adineauri se produce, in principiu, datorita moliciunii stofei pe care o incorporeaza pantalonul.



In cel mai bun caz, aceasta linie a cusaturii va ramane nedeformata in cazul unei perechi de blue-jeans, acolo unde textura bumbacului e semnificativ mai dura.



Dar ce faci atunci cand costumele intalnesc tehnologia? Respectiv la momentul la care IPad-ul domnului Jobs ia contact cu utilizatorul sau.



Dimensiunile standard nu-ti permit sa-l bagi in buzunarele pantalonilor. Sa-l tii intr-o mapa protectiva e un pic incomod. Sa-l arunci printre hartiile din servieta - nu. Pentru ca e un accesoriu de ultima actualitate, ar trebui sa ramana la vedere. Cel putin sa te vada prietenii ca ai putut un iPad.

Solutia? Simpla si la obiect. Un buzunar interior la sacou pe masura acestei creatii tehnologice.



Nu vreau sa anticipez pasii tehnologiei, dar il vad de pe acum incorporat in structura materialului hainelor. Alaturi de alte si alte gadget-uri viitoare.

Nu de alta, dar intr-o zi toate laptop-urile si telefoanele cele reci, vor deveni mici, din ce in ce mai mici. Dupa care ni se vor injecta intr-unul din lobi. Nu crezi?


3 comentarii:

  1. E un pic incomoda chestia cu "comentati ca".
    In fine, sper ca tot pasajul cu iPadul e o gluma.

    RăspundețiȘtergere
  2. AM O INTREBARE (SCUZE PENTRU CA "MI-AM ADUS AMINTE" DUPA 5 LUNI, DAR ACUM AM GASIT ARTICOLUL). CE PARERE AI DESPRE GENTUTELE "DE MANA", BARBATESTI (SAU BORSETE, NU STIU DENUMIREA OFICIALA; NU CELE CARE SE AGATA IN JURUL TALIEI)? SE POTRIVESC LA COSTUM? E VREO REGULA?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu o parere foarte buna. Imi par neavenite in peisajul unui costum barbatesc clasic.

    Stiu ca sunt absolut practice, dar le recomand, in cel mai bun caz, la o tinuta casual.

    RăspundețiȘtergere